Desktopurile n-au murit, desktopurile se transformă

0
570

Deşi marea companie americană HP a anunţat recent lansarea unor noi laptopuri, acum are în plan şi lansarea unor noi desktopuri, într-o lume dominată de computere personale de dimensiuni din ce in ce mai mici.

Deşi de câţiva ani creatorii de computere şi-au investit cea mai mare parte din munca şi timpul lor către îmbunătăţirea designului şi proprietăţilor laptopurilor, notebookurilor şi tabletelor, HP anunţă lansarea a 3 tipuri de desktopuri în 2015. Oricât de demodate ar fi considerate desktopurile, ele vor oferi mereu avantajul de a putea fi îmbunătăţite uşor prin schimbarea diverselor componente pe care le au.

HP Pavilion Tower: 

Acesta este dotat cu o sumedenie de culori în ciuda preţului său de început care va fi de 500 de dolari în SUA. Va fi disponibil în alb, albastru, argintiu şi roşu. Pe un rând vertical sunt amplasate câteva porturi şi un drive optic. La baza lui găsim un logo care sugerează parteneriatul dintre HP şi compania daneză Bang & Olufsen.
Aceste desktopuri pot fi configurate cu procesoare din a 4-a generaţie Core, precum i3, i5 sau i7. Plăcile video suportate sunt cele până la NVIDIA GTX 745, iar capacitatea hardului poate fi de maxim 3TB (3000 GB).

HP Envy Tower:

Are panoul din faţă făcut din metal. Opţiunile grafice sunt destul de bogate, fiind compatibile Nvidia GTX 980 şi AMD Radeon R9 380. Dintre procesoare sunt acceptate Intel Core-urile din a 4-a generaţie precum i5 sau i7, dar şi AMD-uri.
Designul este unul de invidiat, după cum sugerează şi numele creaţiei. Dispune de un slot pentru drive optic poziţionat orizontal, înconjurat de un led roşu de tip sci-fi.

HP Pavilion All-In-One:

Monitorul de 21,5, 23 şi 27 inci este amplasat pe un piedestal care aduce mult cu un design de tip Apple.
Procesoarele compatibile sunt aceleasi ca la HD Envy Tower.

Pavilion All-In-One va fi valabil începând cu data de 28 iunie în SUA de la preţul de 649$, în timp ce HP Envy va fi lansat pe 10 iunie. HP nu a furnizat încă informaţii privind preţurile la nivel internaţional sau disponibilitatea desktopurilor în alte ţări.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.