Slivver îți transformă cardul de credit într-un stylus

0
495

Un stilou de tip stylus se poate dovedi util în multe cazuri. Fie că vrei să iei notițe sau vrei să desenezi pe tabletă sau smartphone, îți va fi mult mai ușor să o faci cu un vârf din plastic decât cu degetul. Dacă ești nevoit să semnezi digital pentru a achiziționa un produs online, așa cum este cazul de cele mai multe ori la aplicațiile pentru shopping, un stylus te va salva din nou. Să nu uităm de asemenea de beneficiile pe care acesta le oferă atunci când vine vorba de a ne feri mâinile de germenii care se află pe ecrane.

Bineînțeles, cu excepția câtorva modele, majoritatea telefoanelor nu vin cu un stylus. Acest lucru se datorează probabil faptului că nu este tocmai practic să poți unul după tine tot timpul.

Această problemă ar pute fi rezolvată acum cu Slivver, o mânecă care se atașează de cardul de credit și îl transformă într-un stylus. Deși practică, idea pare a fi puțin ciudată la prima vedere.

Slivver (1)

Slivver se poate atașa de oricare margine a cardului, transformându-l într-un obiect cu care poți scrie sau desena pe orice display. Deși este fabricat din plastic, acesta are conductivitatea necesară pentru a funcționa pe un ecran tactil. În mod cert va ocupa un spațiu considerabil în portofel, însă judecând din imagini, pare a fi un accesoriu destul de subțire. Din păcate, producătorul a omis să ne ofere informații despre dimensiunea exactă a acestuia.

Disponibil în cinci culori, Slivver tocmai a fost înregistrat pe Indiegogo, un site de promovare și strângere de fonduri, iar inventatorul accesoriului speră să strângă cel puțin 24,000 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.