Microsoft se pregătește să lanseze două telefoane Lumia cu Windows 10

0
608

Microsoft lucrează la două noi telefoane high-end Lumia cu Windows 10. Un device flagship cu nume de cod Cityman se află în prezent în dezvoltare alături de un smartphone high-end cu nume de cod Talkman. Aceste detalii au fost dezvăluite de către publicația online Unleash the Phones, iar surse confirmă că numele de cod al celor două telefoane este real. Se pare că Microsoft încearcă să copieze modelul Apple de a lansa două telefoane cu mărimi diferite însă cu specificații similare.

Cityman va fi adevăratul telefon flagship cu Windows 10. Acesta va dispune de un display QHD de 5.7 inch, procesor octa core Qualcomm, 3GB de RAM, o cameră principală de 20 megapixeli și spațiu de stocare de 32GB. Microsoft plănuiește să includă de asemenea și un spate detașabil pentru acces la baterie și slotul microSD. Cityman va avea suport pentru Continuum, o nouă funcție prin care cei de la Microsoft încearcă să transforme telefoanele în PC-uri. Pentru a face acest lucru posibil, compania va integra hardware adițional în smartphone.

Al doilea Lumia va fi puțin mai mic decât Cityman. Talkman va avea un display QHD de 5.2 inch, procesor hexa-core Qualcomm, 3GB de RAM și cameră de 20 megapixeli. În timp ce majoritatea specificațiilor par să fie la fel ca la Cityman, procesorul este marea diferență. Se speculează că ambele telefoane vor avea integrat blitz cu triplu LED și cameră frontală de 5 megapixeli.

Microsoft a dezvăluit săptămâna trecută că Windows 10 pentru PC va apărea la vară, însă varianta mobilă a sistemului de operare va fi lansată abia mai târziu. Cel mai probabil, noile device-uri Lumia cu  Windows 10 vor apărea în magazine abia la sfârșitul anului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.