iPhone 6c va dispune de cameră Sony și va fi lansat se pare anul acesta

0
516

Se speculează că Apple va lansa trei telefoane noi telefoane în acest an, iPhone 6c (un smartphone low budget) și variantele îmbunătățite ale iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Potrivit zvonurilor recente, iPhone 6c va veni cu un display Gorilla Glass de 4 inch, conectivitate NFC, sensor Touch ID și multe alte funcții noi. În mod cert Apple va înlocui metalul din construcția carcasei cu plastic ieftin pentru a acoperi costurile unui telefon de buget.

Știrea de azi nu este tocmai despre iPhone 6c, ci mai degrabă despre cum Sony încearcă din greu să satisfacă cerințele celor de la Apple. Unele surse confirmă că Apple a comandat un număr imens de senzori pentru camere foto, iar Sony întâmpină dificultăți în respectarea termenului limită de fabricare a acestora.

Pe lângă Apple, o grămadă de alte companii din China se bazează pe tehnologia de fabricare a senzorilor pentru camere a celor de la Sony. Potrivit analizelor efectuate de presa chineză, Sony nu poate să satisfacă decât 50% din cererea de pe piață venită din partea unor companii precum ZTE, Oppo sau Coolpad.

Acest lucru se întâmplă în principal deoarece Apple a rezevat jumătate din producția de senzori, acesti senzori vor fi folosiți în fabricarea camerei lui iPhone 6c. În timp ce Sony încearcă să facă față cereri companiei americane, ceilalți producători de telefoane din China sunt nevoiți să găsească alte opțiuni. Potrivit altor surse, doar 50% din viitoarele smartphone-uri care urmează să fie lansate de Huawei vor beneficia de camere Sony. Procentul scade la 10% și 30% pentru ZTE și Oppo. Se speculează că Samsung și Toshiba vor suplini cerințele acestor companii din China.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.