Timeful, a patra platformă to-do a celor de la Google încearcă să ne organizeze mai eficient timpul

0
555

In condițiile în care viața fiecăruia se complică de la o zi la alta și fenomenul de multi-tasking se răspândește cu repeziciune în majoritatea domeniilor, Google încearcă să ne ușureze rezolvarea zilnică a tuturor sarcinilor, atât cele de serviciu cât și cele familiale, prin noua sa platformă Timeful.

După alte trei astfel de aplicații anterioare, Google Tasks, Google Reminders și Google Keep, noua platformă Timeful se dorește superioară celorlalte, datorită capacității sale de înțelegere al programului zilnic, al nevoilor și obiceiurilor utilizatorului, precum și posibilității lucrului simultan în Inbox, Calendar sau cu alte soft-uri Google.

Reprezentanții Google ne asigură că putem comunica orice programare către Timeful, sistemul fiind conceput astfel încât să înțeleagă perfect programul nostru de sarcini și prioritățile acestuia, asigurându-ne că celelalte trei aplicații anterioare nu vor fi înlocuite de Timeful.

Google Tasks va rămâne parte din Gmail, continuând să fie unul dintre cei mai buni organizatori ai listei to-do, Google Reminders va putea fi adăugat prin intermediul Search în Calendar sau Inbox și cea mai nouă aplicație, lansată de doar doi ani, Google Keep va concura în continuare cu programul rival, Evernote.

Noua aplicație Timeful va fi compatibilă cu iPhone, iPad touch și iPad și va contribui la reducerea stresului cotidian, încercând să ne mărească eficiența activităților zilnice și să ne echilibreze viața, tuturor celor care suntem copleșiți de teama că nu vom putea soluționa în timp util toate problemele cu care ne confruntăm.

Mai concret, Timeful ne va ajuta să atingem cele mai importante obiective din viața noastră cum ar fi finalizarea unor proiecte de la locul de muncă, dilatarea timpului petrecut cu familia sau găsirea unui interval orar pentru începerea antrenamentelor pe care le-ai amânat de atâtea ori.

Sincronizându-se cu alte calendare de genul Google Calendar, Apple iCall sau Microsoft Exchange, Timeful îți va mai oferi în plus și sugestii de folosire inteligentă a timpului liber, din păcate devenit tot mai rar.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.