Informaţii importante scurse despre HTC One M9e

0
496

Corporaţia taiwaneză HTC a lansat pe piaţa asiatică alternative pentru telefonul HTC One M9, precum HTC One M9+ sau HTC One E9+, chiar dacă primul telefon a fost primit cu entuziasm de către public. HTC mai pregăteşte şi alte lovituri pe piaţa smartphone-urilor, chiar dacă nu se cunoaşte nici până acum când vor fi disponibile şi pe restul planetei telefoanele menţionate.

Documente ale TENAA-ului certifică acum existenţa unui nou smartphone denumit HTC One M9e. Conform specificaţiilor sale, se aseamănă mai mult cu One M9+ decât cu One E9+. Noul smartphone beneficiază de un procesor cu 8 nuclee de 2,2 GHz, ecran de 5,2 inci cu rezoluţie de 2560×1440 MP, memorie RAM de 3 GB, cameră foto principală de 20 MP şi un slot de card de tip microSD.

HTC Corporation ,cunoscută și sub denumirea High Tech Computer Corporation, este o companie care fabrică în mare parte smartphone-uri cu sistem de operare Android, care are sediul în Taoyuan, Taiwan. Înființată pe data de 15 mai 1997, HTC Corporation a fost la bază o companie de outsourcing, și se ocupa doar cu design-ul. În ziua de astăzi, HTC are propriile produse brand-uite, dar și telefoane brand-uite de către companiile de telefonie mobilă.

Produsele HTC sunt vândute sub o mulțime de nume: HTC, Dopod, Qtek, sau sunt brand-uite de companiile de telefonie mobilă: Orange, T-Mobile, Verizon Wireless, Sprint Nextel, O2, Vodafone, AT&T, Alltel, Bell Mobility, și Telus Mobility

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.