Teroarea din Crystal Lake, Jason Voorhes, soseşte în Mortal Kombat X

0
805

Primul DLC pentru jocul Mortal Kombat X a apărut astăzi, 5 mai 2015 şi este unul destul de generos. Jason Voorhes este unul din personajele noi, cunoscut cel mai bine pentru apariţiile din seria de filme Friday the 13th.

Jason este pregătit să participe în lupte sângeroase echipat cu masca sa loială şi să-si chinuie adversarii fără a manifesta vreo urmă de milă sau empatie, după cum se poate vedea în trailer:

La fel ca şi alte personaje din Mortal Kombat X, Jason poate fi controlat în joc în funcţie de 3 atribute prin care i se alege stilul de a lupta: relentless (neobosit), slasher (cel care taie) şi unstoppable (de neoprit).

Interesant e faptul că rivalul lui Jason din filme horror, pe nume Freddy Krueger a fost şi el inclus într-un DLC făcut pentru o versiune mai veche a jocului Mortal Kombat.

DLC-ul cu Jason Voorhes va include şi un aşa-numit Horror Pack prin care se pot adăuga 3 skin-uri care personalizează jocul cu peisaje desprinse parcă din filme de groază.

Toate DLC-urile dedicate jocului Mortal Kombat X pot fi accesate din Kombat Pack care poate fi cumpărat pentru 29, 9 $. Excluzându-l pe Jason, cel puţin alte trei personaje sunt pregătite de luptele sângeroase din joc, precum Tanya, Tremor şi Predator, ultimul fiind după cum probabil aţi ghicit, un alt personaj puternic inspirat dintr-un film.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.