Divorţ prin Facebook

0
791

Să mai zică cineva că Facebook-ul nu-i bun la toate… Dacă cei mai mulţi tot îşi încep relaţiile bărbat-femeie prin intermediul acestei reţele de socializare, măcar până la prima întâlnire, indiferent că sunt mari internauţi sau nu, de ce nu le-ar şi termina astfel?

E cazul unui cuplu din Manhattan: soţul pe nume Victor Sena Blood-Dzraku nu este nicăieri de găsit, pentru că nu are locuinţă şi nici job. Oficiul poştal nu deţine vreo adresă de facturare legată de telefonul mobil pe care îl deţine, prin care acesta comunică folosind şi reţele de socializare. Tipul se pare că e o nalucă a societăţii şi e renegat şi de soţia sa pe nume Ellanora Baidoo, care vrea să divorţeze de el. Drept urmare, o Curte Supremă de Justiţie a decis ca doamna Baidoo să înceapă procedurile de divorţ cu bărbatul prin intermediul unui mesaj privat pe Facebook. Ea va fi nevoită să-l cheme în instanţă pe soţ o dată pe săptămână, în cursul unui procedeu care va dura trei săptămâni sau poate chiar mai mult, în funcţie de data la care se va recunoaşte oficial divorţul de către Curtea Supremă din Manhattan.

Deşi asta nu e prima dată când cineva e nevoit să servească acte oficiale prin Facebook, se pare că va fi singurul divorţ oficializat prin această reţea de socializare. Probabil că vor urma multe altele.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.