Routerul Wi-Fi asemeni USS Enterprise

0
671

V-aţi gândit vreodată că obiectele comune din jurul nostru pot fi surse majore de inspiraţie? Dacă nu, inseamnă că ceea ce urmează va fi cu adevărat surprinzător pentru unii dintre noi. Ştiaţi că un element de uz casnic a fost punctul de plecare al originalului NC-1701? Uneori trăim cu impresia că lucrurile geniale au fost de la bun început geniale, insă s-au născut din idei total neinteresante ca şi impact.

Ceea ce s-a numit la început Rovell 1:600 model al USS Enterprise, a devenit mai târziu componentă a unui router Wi-Fi. Cu toţii ajungem în puncte în care banalul se transformă în iritabil şi plecăm pe considerentul că noul ne va trezi pofta de viaţă, ne va spori activitatea. Prin urmare, Cristoph Kauch şi Rol Schwarz au avut ideea originală de a integra un simplu Ubiquiti Unifi într-un Rovell 1:600.

Deşi, tot acest efort pare uriaş lăsându-ne cu impresia că totul trebuie lăsat în mâinile unor specialişti, permiteti-mi să vă contrazic. Pentru că este un nivel de întreprindere accesibil, integrarea AP-ului în înveliş nu este dificilă : vorbim doar de un port Ethernet ce trebuie cablat, si astfel actualul board pentru router se potriveşte de minune în podul Enterprise.

Cei doi „producători” nu ne-au lăsat să ne împotmolim la detalii ci ne-au pus la dispoziţie un video cu imagini din timpul construirii routerului.

Peste tot în jurul nostru găsim lucruri plictisitoare şi lipsite de viaţă ce ne induc o stare de anxietate si monotonie, iar dacă am personaliza fiecare colţişor ne-am simti mulţumiţi şi plini de extaz.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.