DreamHack 2015 – Cel mai mare eveniment de gaming din lume

0
955

DreamHack din nou la Bucureşti! După o pauză de aproape un an se pare că în sfârşit marele eveniment de gaming vine din nou în România. Unele dintre cele mai cunoscute echipe de gaming cât şi actorii favoriţi din serialele şi filmele de ultima oră, vor fi prezenţi la marele eveniment.

Anul acesta printre multe altele vor participa unii dintre cei mai mari jucători din lume, în unele dintre cele mai interesante şi mai atractive competiţii ce au fost văzute vreodată în România.

Conform informaţiilor primite, pe scenă vor urca echipele organizate de PGL:

– PGL CS:GO Championship Series

– PGL Spring Legends of the Rift

– Cosplay Legends

Desigur, ca în fiecare an unii dintre cei mai mari gameri din România de pe Yotube vor fi prezenţi la marele eveniment, atât pentru a socializa şi a interacţiona cu fanii cât şi pentru a face un livestream direct din zona dedicată.

Youtuberii romani ce vor fi prezenti la DreamHack 2015:

BoboSpiderMaxINFINITEIceManLuckyNoapteaTarziuiRaphahell, Loq4GaminGZmenta,

Maxsialtele10lucruriCreativeMonkeyz, HDGamingRO, R0ttbyGannicus96Hatton GamesLectură de la A la Z.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 24-26 aprilie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Cei prezenţi vor putea să experimenteze atât produse cât şi jocuri din partea celor de la PCGarage şi nu numai. Fiecare participant va avea parte de surprize din ce în ce mai mari, atât skin-uri în League of Legends cât şi stickere cu anumiţi campioni favoriţi.

 

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.