Drumi, prima maşină de spălat haine care nu consumă energie electrică

1
947

Dacă nu dispui de prea mult spaţiu şi nici de o investiţie ceva mai serioasă pentru o maşină de spălat haine, Drumi este alegerea perfectă, fiind compactă şi la un preţ decent în comparaţie cu alte modele, ţinând cont totodată că nu consumă energie electrică, astfel economisind bani pentru bugetul familiei. Poate nu mă credeţi, dar acest dispozitiv chiar există şi este apreciat de o mare parte dintre pasionaţii de tehnologie, fiind simplist şi foarte util în casa oricărei persoane.

Drumi, este creaţia celor de la Yirego, o companie canadiană, ce are ca principal obiect de activitate, producerea de gadget-uri neconvenţionale pentru locuinţe. Maşina de spălat haine Drumi, beneficiază de doar 56 de centimetri înălţime cât şi de o capacitate de cinci litri, aproximativ, cât spălarea a cinci tricouri deodată. Nu e foarte eficientă dacă stăm şi ne gândim la cantitatea de care dispune, însă este cu mult mai bună dacă facem o comparaţie din punct de vedere a consumului şi a spaţiului pe care îl ocupă, fiind totodată şi portabilă.

2

Modul de operare a micii maşinării de spălat haine este destul de simplist, folosindu-se de energia omului, având o pedală ce trebuie apăsată de fiecare dată pentru a mişca cuva acesteia. Drumi va costa în jur de 129 de dolari, şi va fi disponibilă până la începutul anului viitor.

DigiPedia

1 COMENTARIU

  1. Nu prea am inteles cum decurge clatirea rufelor totusi,dar poate cand o sa iasa pe piata,cu siguranta o sa aiba o alta prezentare.Masina mi se pare potrivita pt calatorii,daca pleci in interes de serviciu sau cu familia in vacanta,si stai la un hotel unde nu iti poti spala hainele.Cred ca multi imi impartasesc opinia.Mi se pare foarte potrivita mai ales pentru familii care au copii.Copii isi murdaresc repede hainutele.Mi se pare si un mod inteligent de a-ti face bagajul.Poti lua mai putine haine cu tine in vacanta si le poti spala.Pretul mi se pare rezonabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.