EWA D503, boxă Bluetooth pentru orice categorie de terminal portabil

0
558

Producătorii, de cele mai multe ori sunt nevoiţi să optimizeze cât mai mult spaţiul de pe terminalele mobile întocmai pentru a le oferi un design cât mai plăcut şi mai atrăgător, însă datorită acestui aspect nu au posibilitatea introducerii unei baterii şi a unui difuzor ceva mai mare, capabil să ofere sunetul la o rezonanţă cât mai crescută. Pentru cei ce vor să scoată mai multă putere audio de la un device mobil s-au inventat boxele portabile, fie ele Wireless sau Bluetooth. Nu e tocmai uşor să te poţi decide în privinţa achiziţionării unui astfel de gadget, mai ales dacă îl cumperi de pe internet şi nu prea ai şansa de a verifica calitatea audio. Desigur, specificaţiile sunt principalul punct de reper după care te poţi ghida în achiziţionarea gadgeturilor de acest tip, însă, unele companii nu spun întotdeauna adevărul şi induc cumpărătorul în eroare.

6Dacă tot am deschis acest subiect nu pot să ratez şansa de a vă prezenta EWA D503, un produs de buget care pe mine m-a impresionat enorm. În ciuda faptului că aparţine unui brand chinezesc, diferenţa din punct de vedere a calităţii audio în comparaţie cu un produs de top este aproape inexistentă, ba din contră, este net superioară a multe produse disponibile la momentul de faţă pe piaţă cu preţuri duble. EWA D503 are sub carcasă două difuzoare, capabile să ofere o experienţă stereo de cea mai bună calitate. Acestea pot fi folosite şi fără telefon, având un slot special pentru cardurile microSD şi butoane dedicate controlului melodiilor.
Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul cumpărătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe Banggood.com la preţul de $32,00.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.