Flyshark iLepo360, tastatură Bluetooth pliabilă

0
581

În funcţie de device-ul mobil pe care îl utilizezi, cu siguranţă ai nevoie şi de o tastatură Bluetooth, capabilă să îţi ofere un mediu de scriere cât mai lejer. De cele mai multe ori producătorii nu înţeleg că o astfel tastatură ne incomodează datorită dimensiunii exagerate, fapt pentru un care o echipă de dezvoltatori au luat în vedere acest aspect şi au încercat să îl rezolve. Flyshark iLepo360 este una dintre cele mai bune tastaturi Bluetooth din lume, atât pentru simplul fapt că ne poate oferi o comoditate extinsă cât şi pentru celelalte elemente esenţiale unui astfel de device, precum: adăugarea pe tastatură doar a tastelor de scriere şi modul de pliere ce îţi va permite să o iei cu tine oriunde te-ai duce.

SKU2557616

Flyshark iLepo360 beneficiază de o conexiune Bluetooth 3.0 cât şi de o baterie capabilă să reziste în modul StandBy time de 60 de zile. Cântăreşte doar 130 de grame şi poate fi folosită cu uşurinţă pe orice suprafaţă. Tastele se apasă uşor, se simt bine la atingere şi îţi oferă o comoditate neaşteptată în utilizare.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit pe Banggood.com la preţul de $46,00.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.