Lenovo Vibe Shot Z90-7, procesor Octa-core şi calitate ridicată

0
1036

Ultimele ediţii de telefoane apărute pe piaţă vin în general cu un procesor Octa-core, astfel încât să nu mai existe nici-un fel de dubiu cu privire la performanţa şi puterea de calcul a acestora. Ţinând cont că vorbim de un procesor de ultimă generaţie, optimizarea nu este întocmai pe placul tuturor, dar cu toate acestea este unul dintre cele mai vândute din lume. Chiar dacă la momentul de faţă nu eşti hotărât în alegerea unui telefon cu un procesor Octa-core, mai ai timp să te gândeşti, dezvoltatorii venind în continuare cu o gamă variată de oferte.

SKU259378A (1)

Lenovo Vibe Shot Z90-7 este alegerea perfectă atunci când îţi doreşti să scoţi de la un telefon o performanţă ridicată. Pe lângă performanţă, materialele exterioare sunt de bună calitate şi îi pot oferi o rezistenţă sporită împotriva şocurilor sau a altor astfel de evenimente. Telefonul pe lângă procesorul Snapdragon 616 Octa-core mai dispune de 3GB de memorie RAM, un ecran de 5 Inch, conexiune 4G şi 32GB spaţiu de stocare. La capitolul camerei foto stă cel mai bine, având o cameră frontală de 8.0MP şi una principală de 16.0 MP, ambele fiind capabile să ofere imagini de o calitate extrem de ridicată.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe Banggood.com la preţul de $349,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.