Google aduce noi schimbari browserului Chrome

0
529

Daca pana acum ati avut oportunitatea de a adauga si alte functii pe langa cele oficiale pe browserul web Google Chrome, de data aceasta totul devine mai restrictiv, atat din punct de vedere a extensiilor cat si a altor addons-uri.

Chrome, la momentul de fata este cel mai folosit si cel mai rapid browser din lume, astfel incat dezvoltatorii isi dau si mai mult interesul sa ramana in top, sa ofere in continuare servicii de buna calitate. Cu siguranta majoritatea utilizatorilor de Google Chrome folosesc la momentul de fata cel putin o extensie, insa niciodata nu s-au intrebat caror riscuri se expun, atat din punct de vedere malware cat si adware. Spre puterea exemplului, atunci cand intrati pe un website si automat va este recomandata instalarea unei extensii ce ar putea contine virusi.

Pentru a oferi un plus de siguranta pe viitor, cei de la Google vor fi mai restrictivi, in sensul ca extensiile vor fi verificate si descarcate doar din magazinul oficial, fara a mai exista posibilitatea de a le instala fara acordul lor, astfel incat sa isi asume raspunderea pentru tot ceea ce instalam in browser. Conform informatiilor primite, noua actualizare ar trebui sa fie facuta in decursul lunii viitoare, insa vor putea fi adaugate si alte lucruri esentiale navigarii in siguranta pe internet.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.