Restaurant cu tematică Star Wars în Disney World

0
493

Dacă vizitați Disney World destul- să spunem de 10 ori pe an în timpul  școlii, de exemplu- veți observa că, pe lângă atracțiile parcului de distracție, Disney are multe alte lucruri de oferit. Restaurantele, mâncărurile și, într-o măsură mai mică, hotelurile, sfârșesc prin a fi adevărate atracții turistice. De exemplu, aripioarele de curcan uimitoare de la festivalul de mâncăruri și vinuri Epcot și mesele copioase ale restaurantului Victoria and Albert reprezintă un adevărat festin culinar. Prin urmare, atracția principală a parcului de distracție Disney este mâncarea ci nu caruselele precum s-ar fi așteptat majoritatea oamenilor. În timp ce orice vizitator al parcului de distracție Disney poate experimenta mâncarea formidabilă, vizitatorii prezenți în parc în această săptămână, la sfârșitul acesteia, pot experimenta un restaurant cu tematica filmului celebru Star Wars. Restaurantul are un nume sugestiv, Rebel Hangar, și a fost deschis recent.

yodacake-590x395

Numele complet al noului restaurant este Rebel Hangar: A Star Wars Lounge Experience, iar descrierea ilustrează perfect starea pe care o vei experimenta gustând mâncărurile tematice. De la meniul The Dark Fried care conține aripioare de pui crocante și vafe cu sirop de arțar și sos dulce barbecue la meniul Chips și Sith, restaurantul este plin nu numai de mâncăruri grozave ci și de jocuri de cuvinte teribil de amuzante.

darkandlightsliders-590x376
De asemenea, pe lângă mâncărurile tematice și jocurile de cuvinte teribile de amuzante, restaurantul servește și băuturi pentru adulți, cum ar fi Tatooine Sunset, o băutură care conține vanilie, suc de ananas și rom sau Imperial Blue formată din whiskey, Cointreau, lichior albastru (Blue Curaçao) și suc Sprite.

swcupcakes-590x375

Restaurantul oferă și deserturi precum câteva brioșe tematice adorabile și delicioase în formă de Darth Vader, Yoda sau Jabba the Hutt. Rebel Hangar este un restaurant deschis pe termen limitat, mai exact de pe 15 mai până pe 14 iunie, deci ar fi cazul să te grăbești pentru a gusta mâncărurile tematice formidabile și pentru a savura deserturile amuzante.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.