YotaPhone 2 devine mai performat şi poate fi achiziţionat la un preţ mai mic

0
516

Unul dintre cele mai interesante smartphone-uri care a fost lansat anul trecut a fost YotaPhone 2, un dispozitiv cu un ecran OLED şi un display de cerneală E-Ink pe spate. Display-ul de pe spate stă mereu aprins punând la curent utiliaztorul cu ultimele noutăţi.

Cu toate că telefonul a fost conceput cu caracteristici utile, inclusiv, un al doilea ecran pe spate, noile caracteristici vor stârni şi mult mai mult interes.

În primul rând, YotaPhone 2 a primit un update la Android, acesta regăsindu-se acum sub forma 5.0. Yota a specificat că îmbunătăţeşte semnificativ performanţele dispozitivului. Actualizarea software include, de asemenea, o serie de noi widget-uri pentru ecranul E Ink de pe spate, inclusiv, oferă un plus celor mai populare servicii pentru socializare precum Facebook, Twitter şi Instagram.

Cu noile modificări suferite, Yota crede că bateria poate dura cu uşurinţă două zile pline fără să creeze probleme, acesta fiind un aspect foarte important pentru un smartphone nou pe piaţă.

La ora actuală YotaPhone 2 costă £ 440 (US $ 690), ţinându-se cont că fostul preţ era de £ 555 (aproximativ US 870 dolari) în Marea Britanie.

Telefonul este, de asemenea, aşteptat în Statele Unite în luna iulie, sprijinit de către Indiegogo. Asta se datoareaza surprinzătorului succes de care dispune compania de telefoane în ultima perioada.

Smartphone-ul YotaPhone 2 este disponibil la ora actuală şi pe alb, fiind în mare parte la fel ca modelul pe negru, diferenţa ar fi la dispay-ul pe partea din spate care este un E-Ink cu culori inversate.

Modelul pe alb este acum disponibil în magazine la acelaşi preţ că şi modelul pe negru.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.