Google Chrome primeşte un nou update pentru terminalele portabile

0
475

De fiecare dată când ne gândim la Google, facem automat aprecierea produselor de foarte bună calitate lansate în toţi aceşti ani, însă, Chrome ne-a cam dezamăgit din mai multe puncte de vedere. Da, întradevăr este un browser de calitate, un browser rapid, însă consumă suficient de multe resurse încât să nu mai poţi deschide şi o altă aplicaţie, în cazul în care nu beneficiezi de un sistem prea potent din acest punct de vedere. Întrucât autonomia bateriei reprezintă şi ea o pare problemă pentru dispozitivele portabile, cei de la Google vin cu o variantă, mai exact cu o metodă prin care să se eficientizeze şi mai mult consumul energiei electrice atunci când navigăm pe internet.

Dezvoltatorii vor să umble mai mult la partea de vizionare a clip-urilor video pe internet, mai exact la Flash Player, cel care de cele mai multe ori consumă o mare parte din resurse. Întrucât niciodată nu vom renunţă la conţinutul video, dezvoltatorii vor să vină cu noi soluţii pentru stabilirea unui procent cât mai bun a consumului bateriei. Desigur, putem alege între HTML 5 sau Flash Player, însă nu toate device-urile suportă HTML 5 pentru a economisi energie electrică atunci când se foloseşte modulul de redare video.

Cu toate că la momentul de faţă pe piaţă există o grămadă de aplicaţii şi sisteme prin care utilizatorii să economisească bateria telefonului în timpul utilizării, niciodată nu strică una inplus, mai ales dacă vine din partea celor de la Google.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.