Ura! Vom scăpa de de mirosul neplăcut al picioarelor transpirate

0
563

Intotdeauna am fost deranjați de mirosul neplăcut al picioarelor transpirate dar n-am avut încotro. Incă din copilărie am fost obligați să stăm încălțați ore în șir, în timpul orelor din vremea școlii iar acum nu putem sta desculți la birou sau oriunde ne obligă job-ul avut.

1

Indiferent de calitatea încălțămintei sau a șosetelor, nu putem scăpa de acest miros neplăcut, picioarele transpirând chiar dacă e vară sau iarnă. Se pare că acest disconfort cotidian al fiecăruia e pe cale să devină istorie datorită noului branț inteligent uGale.

Controlat prin smartphone, branțul uGale se vrea prima inserție din încălțăminte care oferă piciorului o ventilație activă pe timp călduros și chiar o încălzire a acestuia pe timp de iarnă (până la 40 grade Celsius), astfel încât temperatura din interiorul încălțămintei să fie la o valoare constantă, cât mai apropiată de temperatura corpului uman.

3

Această invenție nu face altceva decât să demonstreze multiplele facilități ce sunt oferite de posesorii de smartphone. Se știe că prin aplicațiile instalate pe smartphone putem controla o mulțime de dispozitive wireless, inclusiv sistemul de iluminat, de închidere al ușilor sau de încălzire-răcire al locuinței inteligente.

Iată că acum putem controla (cu ajutorul unei aplicații ce funcționează atât pe iOS cât și pe Android) și temperatura din interiorul încălțămintei ce o purtăm și nu numai atât, branțul inteligent uGale direcționând aer microcomprimat în zone inaccesibile din interiorul încălțămintei, astfel încât să fie prevenită apariția transpirației.

4

Ca orice branț de calitate, uGale oferă și absorbția șocurilor în zona călcâiului și a degetelor de la picioare, cu ajutorul unui suport de arcuri dar cel mai interesant lucru este modul prin care branțul se încarcă wireless, prin intermediul unei minibobine de inducție incluse.

2

Vay Technologies, dezvoltatorul acestui minunat branț inteligent uGale au inițiat o campanie Kickstarter urmărind o sumă de aproximativ 40,000 dolari. O pereche de branțuri însoțite de kit-ul de încărcare are prețul ”Early Bird” de 218 dolari pentru primii cumpărători, după care prețul va sări la 250 dolari.

Nu e deloc ieftină această soluție de eliminare a transpirației membrelor inferioare dar poate estima cineva prețul corect pentru confortul maxim al picioarelor noastre?

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.