Google Glass vor reveni curând

0
537

Dacă aveţi deprinderea de a cerne secţiunea „Google Careers„, probabil aţi rămas surprinşi datorită noii categorii recent introduse. Compania Google este în căutarea unui inginer avansat în tehnologia fabricaţiei, FATP (acronimul de la Final Assemby, Test and Pack) ceea ce relevă că o nouă variantă Google Glass va fi publicată în viitorul apropiat.

Candidaţii pentru locul ce muncă au nevoie de experienţă în lansarea unor produse de larg consum şi un fond de fabricare exploziv. Testarea produselor este una din abilităţile cheie pentru acest post. De asemenea, ei trebuie să fie absolvenţii unor facultăţi de inginerie mecanică sau inginerie electrică şi să deţină cinci ani de experienţă în domeniul respectiv.

Cu alte cuvinte, noul job implică aducerea unui nou model Google Glass. Această măsură sugerează că versiunea Google Glass 2.0 se îndreaptă către punctul de finish, deşi este dificil de prezis când va apărea noul model.

Google Glass sunt cei mai cunoscuţi ochelari smart, fiind prezenţi în România prin intermediul shop-ului online şi reţelei de magazine QuickMobile. Ei au fost disponibili în cinci versiuni de culoare la preţul de 6.999.90 lei, aşadar cei interesaţi au ales varianta potrivită stilului lor. Primele livrări au fost realizate în luna decembrie a anului 2014 şi au fost cei mai râvniţi ochelari din perioada respectivă.

Ochelarii smart sunt activaţi şi utilizaţi exclusiv prin comenzi vocale şi se pot conecta la smartphone-uri echipate cu sistemul Android. De altfel, au acces la Internet prin Wi-fi sau Bluetooth, iar portul de încărcare este microUSB. Au o autonomie de 24 de ore şi cântăresc doar 43 de grame. Camera ataşată are 5 megapixeli, fiind capabilă să înregistreze HD şi să stocheze informaţia în memoria de 16 GB.

Cu dispozitivul purtabil sub supravegherea lui Nest Tony Fadell, care a lucrat anterior la Apple iPod, următoarea versiune Google Glass va fi elegantă şi impunătoare. Google a promis că va reveni cu noutăţi, dar în acest moment nu poate divulga mai multe informaţii.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.