Pizza Hut vine la pachet cu filmul tău preferat

0
629

Imaginaţia oamenilor în materie de inventivitate este fără margini. Tehnologia din zilele noastre, permite să ne punem în aplicare orice idee considerată năstruşnică şi aducatoare de clienţi. Ogilvy Hong Kong, vine cu o invenţie de marketing ieşită din comun, idee ce se pare că poate aduce clienţi mulţi celebrei Pizza Hot.

https://www.youtube.com/watch?v=wLfz0Pq-70Y

Aflată în fază de lansare oficială si bucurându-se de success încă de la
primele „livrări”, comandarea unei pizza Hot la domiciliu ne poate transforma seara într-una minunată, nu numai delicioasă din punct de vedere al papilelor gustative dar şi olfactiv. Celebra pizza vine ambalată într-o cutie specială, dotată cu o lentilă de proiecţie, relizată din material plastic dar şi de un cod QR, care ne permite să downloadăm gratuit un film la alegere, pe care să-l vizionăm în confortul casei noastre.

În acest mod, ne putem transforma cutia de pizza într-un proiector de film destul de bun, iar seara de film o să aibe întotdeauna gustul unei pizze bune. Firma producătoare de pizza are în meniu 4 tipuri de pizza: Slice Night este pentru cei care îndrăgesc filmele de groază,  Anchovy Armageddon ne poate aduce la livrare un film science fiction, Hot & Ready este pentru cei care au iubita lângă ei iar Fully Loaded, se adresează tuturor fanilor filmelor de acţiune.

În acest fel, toate gusturile în materie de filme sunt satisfăcute şi clienţii sunt pe deplin mulţumiţi. Pentru a ne bucura de filmul adus la cutie cu pizza, vom avea nevoie de o cameră întunecată, deoarece calitatea imaginii nu este tocmai deosebită, iar telefonul care îl vom folosi la vizionarea filmului va trebui foarte bine protejat pentru că, există posibilitatea ca acesta să se murdăreasca de grăsimea din interiorul cutiei de pizza.

Sunetul filmului vine de la difuzorul telefonului şi datorită faptului că acesta se află in interiorul cutiei de pizza, sunetul este puţin mai încet şi destul de slab calitativ. Trecând peste aceste inconveniente, invenţia livrării unui proiector în cutia de pizza se pare că va avea un success de piaţa răsunător.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.