HidrateMe e sticla inteligentă ce are grijă de hidratarea ta

1
886

Nu cred că mai e nevoie să vă explic cât de importantă este apa pentru organismul uman. Hidratarea consistentă a acestuia ne ferește de multe afecțiuni, curățându-ne mare parte a organelor interne de toxinele ce intră în compoziția majorității alimentelor din ziua de azi.

Sedentarismul datorat joburilor statice, în care unii dintre noi stăm ore în șir pe scaunul de la birou, ne forțează să ne facem abonament la sală, loc unde de obicei pierdem mai multă apă decât țesut adipos. Oricum, indiferent dacă faci mai multă mișcare sau nu, hidratarea organismului trebuie să fie principala ta grijă.

7

De cele mai multe ori uităm de această grijă, fiind bombardați cu o mulțime de sarcini atât la serviciu cât și în familie, sarcini ce trebuie să le rezolvăm într-un interval de timp limitat. Tocmai pentru a ne reaminti de hidratarea organismului, unele companii au scos pe piață așa-zisele sticle de apă inteligente.

Dintre toate sticlele de apă inteligente, noua invenție a creatoarei Nadya Nguyen denumită HidrateMe își propune să ne ajute prin optimizarea consumului propriu de apă, această nouă sticlă de apă inteligentă fiind echipată cu un senzor care monitorizează consumul de apă, sincronizându-l cu o aplicație instalată pe smartphone-ul propriu. In momentul în care organismul tău necesită hidratarea urgentă, HidrateMe va începe să lumineze.

6

Unii ar putea spune că acest îndemn adresat oamenilor pentru a bea cât mai multă apă pare greșit, hidratarea excesivă putând fi interpretată altfel în condițiile secetei severe care a cuprins recent California dar acest lucru merită o altă dezbatere, privind utilizarea apei în industrie și agricultură.

Apa este una din părțile esențiale ale vieții noastre iar peste 750 de milioane de oameni nu au acces la cantitățile adecvate de apă potabilă necesare, hidratarea lor fiind la limita supraviețuirii , potrivit un raport recent al Organizației Mondiale a Sănătății.

Fiecare flacon de 24 de uncii (680 grame) costă 39 de dolari pe Kickstarter și e disponibil în cinci culori: iceberg alb, bambus verde, ocean bleu, cristal roz sau obsidian negru.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.