Google lansează Project Fi

0
506

Wall Street Journal anunţă că cei de la Google vor să lanseze propriul serviciu de telefonie din data de 23.04.2015. Ideea in sine a fost anunţată acum mai mult timp, în Barcelona la congresul Mobile World, tot de cei de la Wall Street Journal, însă atunci nu au publicat prea multe detalii.

Programul va rula şi va fi valabil doar pe Nexus 6 pentru început, după care va trece şi pe reţelele Sprint şi T-Mobile, acestea două fiind schimbate între ele in funcţie de semnal. De departe cel mai mare atuu al acestui serviciu de internet Wi-Fi este faptul că cei ce vor utiliza acest serviciu vor plăti doar cantitatea de date consumate pe lună.

De asemenea, acest serviciu va redirecţiona apelurile şi informaţiile primite prin WiFi, fapt ce v-ar putea reduce facturile chiar şi mai mult. De asemenea cei de la Google susţin că dacă iniţiezi un apel (în timp ce eşti conectat la o reţea de WiFi) acesta va fi trimis prin reţeaua telefonică cu cel mai bun semnal.

Cât despre costul acestui serviciu, acesta este estimat la a avea un preţ de baza de 82 de lei pe lună, însă dacă folosiţi spre exemplu un gigabyte de internet factura va ajunge undeva la 123 de lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.