Google a oprit producția pentru Google Glass?

0
997

Chiar dacă Google Glass promiteau să devină unii dintre cei mai inteligenți ochelari produși vreodată, se pare că s-a renunțat la această idee. Google vrea să oprească producția ochelarilor Google Glass dar nu definitiv, vor continua să dezvolte alte noi tehnologii.

Compania a anunțat că nu vor înceta din a produce gadget-uri portabile, dimpotrivă vor acorda mai multă atenție acestui proiect. Nu vă panicați, Google Glass părăsește numai echipa actuală trecând de altă parte, într-o formă separată. Tehnologia ochelarilor de la Googless s-a aflat dintotdeauna în vânzare în Marea Britanie și Statele Unite din 2013.

Precum au publicat anunțul pe Google+ compania anunță că vor să mute întreg proiectul către Google X, devenind o divizie separată condusă de Tony Fadell, șeful executiv de la Nest Labs, companie cumpărată acum un an pentru suma de 3 miliarde de dolari de gigantul Google.

Programul Glass Explorer se va închide pe 19 ianuarie întrucât iese din beta, aflând odată cu aceasta și părerea oamenilor la testarea produsului lor.

Comunicatul de pe Google+ a fost încheiat prin următorul paragraf: ” În timp ce ne uităm la drumul din fața noastră, realizăm că am depășit faza laboratorului și am ‘absolvit’ oficial de la Google X pentru a fi propria noastră echipă aici la Google. Între timp, continuăm să construim pentru viitor. Veți vedea viitoarele versiuni de Glass atunci când vor fi pregătite”.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.