Mark Zuckerberg – De la Facebook la cărți

0
965

 

Mark Zuckerberg a devenit faimos în industria social media prin lansarea unui fenomen mondial, Facebook, fapt pentu care numele îi este cunoscut de milioane de tineri din generația actuală. Mulți spun că noua lui aventură pe tărâmul fascinant al cărților ar putea explica felul în care el se vede pe sine. Se pare că în acest an Zuckerberg vrea să-și petreacă mai mult timp cu oamenii care îi folosesc platforma, citind cărți.

Potrivit unor declarații recente, fondatorul Facebook dorește să se educe mai mult și cum poate face asta mai bine decât să-și înceapă propriu club de lectură? Vestea a fost data chiar de către acesta Vineri, într-o postare pe contul său de socializare, spunând că dorește să se motiveze în a citi câte o carte pe săptămână în tot decursul acestui an din dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri despre alte culturi, religii, istorii și tehnologii.

Ca totul să fie ca la carte, Zuckerberg a creat deja o pagină pe Facebook numită A Year of Books, în care utilizatorii vor putea verifica ce cărți va mai citi noul învățăcel și să discute cărțile prin comentarii. Clubul de lectură virtual, ca să-i spunem așa, este doar unul dintre cele mai recente inițiative prin care Zuckerber încearcă să fie cât mai activ în a fi un exemplu pentru ceilalți și să creeze trenduri benefice comunităților.

Zuckerberg nu este la prima inițiativă de acest gen. În trecut, fondatorul Facebook și-a impus tot felul de provocări, să cunoască pe fiecare zi câte o persoană din afara Facebook-ului, să mănânce numai legume și fructe, să mănânce carne provenită doar din animale sacrificate de el însuși sau să învețe limba mandarină. În ultimul timp, Zuckerberg încearcă să fie tot mai aproape de oameni răspunzându-le tot mai multor persoane la mesaje, așa că dacă doriți să purtați o discuție cu fondatorul rețelei de socializare favorită o puteți face chiar aici. Cine știe? Poate chiar veți primi și răspuns.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.