GPD Q9, consolă de jocuri video cu sistem de operare Android

0
547

Nu mi-e de mirare că producătorii s-au gândit şi la o asemenea soluţie în cazul sistemului de operare a celor de la Google. Aria Android trebuia să se extindă, fapt pentru care dezvoltatorii au optat pentru o variantă ceva mai simplă şi mai eficientă, astfel încât să îi mulţumească atât pe utilizatorii casual cât şi pe pasionaţii de jocuri video. La momentul de faţă sunt o grămadă de platforme ce îţi permit zeci de ore de gameplay, însă un device cu Android pare mult mai stabil şi mai confortabil atunci când vrei să te joci. Nu este nici primul şi nici ultimul astfel de terminal, însă în comparaţie cu celelalte de pe piaţă, acesta are un preţ cât se poate de atrăgător.

SKU25934412

GPD Q9, este produsul despre care am vorbit până acum, un device capabil să ofere un gameplay de o calitate ridicată în ciuda faptului că platforma este dedicată în special terminalelor cu touch screen. Pe lângă clasicul display şi simplele functii din Android, producătorii au ales să adapteze dispozitivul mobil, pentru gaming, adăugându-i în plus două bări laterale dedicate în special controlului mult mai uşor în jocurile video. Cu toate că este vorba de un sistem Android dedicat în special jocurilor, pe partea hardware nu ne uimeşte cu nimic, având un procesor RK3288 Quad Core, 2GB de memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe Banggood.com la preţul de $124,99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.