Guitar Hero se întoarce, de data aceasta cu o nouă față

0
645

Activision a anunțat ieri noul joc al seriei Guitar Hero. Guitar Hero Live va apărea la toamnă și va fi disponibil pentru console și platformele mobile. Pentru 99 de dolari vei putea achiziționa întreg pachetul care conține jocul dar și controller-ul de tip chitară. Este primul joc al seriei după o pauză de cinci ani și va concura cu Harmonix’s Rock Band care de asemenea este programat să apară la sfârșitul anului.

Prin Guitar Hero Live, Activision și FreeStyle Games (DJ Hero, DJ Hero 2) au schimbat complet fața seriei introducând câteva funcții noi precum audiența live-action, colegi de trupă care reacționează într-un mod dinamic la felul cum cânți, un controller de tip chitară schimbat și suport atât pentru console cât și pentru device-urile mobile.

Guitar Hero controller

O schimbare majoră o reprezintă felul cum sunt amplasate acum butoanele pe controller. Cele cinci butoane colorate prezente în versiunile precedente au fost înlocuite cu un sistem mult mai simplu care va oferi jucătorului o experiență cât mai apropiată de cea a cântatului la un instrument real.

Principalul scop al lui Guitar Hero Live este să-ți ofere posibilitatea de a trăi experiența unui concert live prin ochii unui chitarist. Sigur, asta nu te va face un rock star, însă funcții precum audiența live-action sau perspectiva first-person îți vor da o idee despre cum e să fii în pielea unui muzician celebru și adorat, capabil să influenteze mii de oameni doar cu sunetele produse de chitara lui.

Bineînțeles, pentru a fi plăcut de audiență va trebui să cânți bine, dacă vei cânta prost imaginile din joc vor deveni distorsionate iar colegii de trupă nu vor ezita să-și arate nemulțumirea, pe lângă asta vei fi huiduit de fani iar unii dintre ei vor încerca să arunce cu obiecte în tine.

Guitar Hero Live va putea fi jucat pe consolele Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, PS3, Nintendo Wii U și de asemenea pe device-urile mobile. Un detaliu interesant a fost dezvăluit într-un anunț al  celor de la Activision potrivit căruia varianta mobilă va dispune de aceleași funcții ca și varianta pentru console și va putea fi chiar conectată la un televizor. Mai multe informații despre joc vor fi dezvăluite în iunie în cadrul ediției E3 2015 (Electronic Entertainment Expo).

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.