Halo revine pe PC într-o variantă nouă

0
654

Jocul Halo ajunge din nou pe PC-uri într-un format free-to-play de shooter online. Din păcate jocul va fi disponibil momentan doar în Rusia.

Numele jocului online va fi intitulat Halo Online, un nume foarte sugestiv. Jocul online apare după o serie stufoasă de jocuri pentru Xbox și chiar și după un serial TV.

Noul proiect este realizat de către dezvoltatorul 343 Industries. 343 Industries a realizat cele mai recente titluri din seria Halo,iar pentru că proiectul nou să ajungă într-o formă finală într-un timp cât mai scurt, aceștia au ales să colaboreze cu studiourile Saber Interactive și Innova Systems. În primă fază, Halo Online va fi sub forma unui close beta disponibil exclusiv în Rusia, iar cei de la 343 Industries nu au făcut nicio mențiune legată de momentul în care ar trebui să ne așteptăm să-l vedem lansat și pe alte teritorii.

În mare parte, noul joc este o versiune de Halo 3 modificată radical. Dezvoltatorii au depus cele mai mari eforturi pentru optimizarea performanței pe sisteme low-end. Acțiunea jocului se petrece pe o instalație spațială, Anvil, a celor de la UNSC unde locuiesc și se antrenează soldați Spartan-IV. Soldații au acces la „tehnologii experimentale” pentru a amplifica puțin nivelul de adrenalină al jocului. Trebuie să menționam, totuși, că nu va exista o campanie single player în Halo Online.

În perioada close beta, cei de la 343 Industries, vor introduce actualizări dese și vor aduce actualizări rețetei de gameplay pe baza cantității semnificative de feedback de la gamerii rusi. Momentan nu am primit nici un fel de promisune legată de lansarea unei versiuni finale a jocului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.