Seismo, aplicaţia care te va avertiza în caz de cutremur

0
497

În ultimul timp în România au început să se producă un număr cât mai mare de seisme, fapt pentru care, mai mulţi dezvoltatori îşi dau silinţa şi încearcă să scoată unele dintre cele mai bune şi mai rapide aplicaţii prin care oamenii să poată fi avertizaţi mult mai uşor în cazul unui eventual seism. Cutremurele de obicei pornesc din zona Vrancei, zona în care locuiesc şi eu, le simt de fiecare dată chiar dacă sunt şi de intensităţi mai mici, însă în timp te obişnuieşti, dar dacă va veni un cutremur mai mare, o aplicaţie de acest gen va fi extrem de folositoare.

Seismo beneficiază de unele dintre cele mai interesante şi mai atractive funcţii prin care utilizatorii pot verifica în timp real starea cutremurului. În comparaţie cu celelalte aplicaţii, Seismo te poate avertiza chiar în momentul în care se produce cutremurul, să îţi ofere informaţii în timp real cu privire la gradul de intensitate la care se produce cât şi distanţa.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată din Magazinul Play, însă sunt şi versiuni plătite care va pot avertiza şi prin SMS, astfel atunci când nu beneficiaţi de o conexiune la internet să puteţi primi notificări cu privire la starea cutremurului, cu intensitatea la care a fost produs şi alte informaţii benefice.

Din punctul meu de vedere aplicaţia este extrem de folositoare, chiar dacă nu locuiţi în zona Vrancei, va poate oferi un plus de siguranţă, va oferă timp să va adăpostiţi atunci când conştientizaţi că sunteţi sub riscul unui cutremur.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.