Pastila care te face cu 89.2% mai inteligent

0
735

Magnați, investitori, și miliardari din întreaga lume au recunoscut că apelează la o metodă mai puțin cunoscută pentru ai ajuta să găsească cele mai eficiente soluții în afaceri și să ia cele mai bune decizii. Secretul stă într-o pastilă care se presupune că ar crește performanțele creierului. Acest medicament nu te va face bogat peste noapte ca acești miliardari însă îți va îmbunătății memoria, gândirea logică, abilitatea de a analiza și interpreta, creativitatea, toate acestea fiind ingrediente cheie pentru obținerea succesului. Suplimentul se numește Neuroflexyn, cunoscut în termeni medicali ca E-Huperzine.

Acest supliment a avut și încă are parte de multe controverse chiar dacă a fost lăudat de oamenii de știință și descris ca fiind veriga lipsă din evoluția umană. După lansarea pe piață sub numele de Neuroflexyn, a devenit rapid foarte popular în special în rândul tinerilor dornici de succes profesional.

Nu după multă vreme, toată lumea apela la această pastilă, de la studenți care încercau să ia note mai mari până la participanți la concursuri de cultură generală și angajați care visau la salarii triple și performanțe superioare la locul de muncă. După numeroase teste și studii sa dovedit că Neuroflexyn este sigur și nu prezintă nici un fel de efecte adverse, cu toate acestea a devenit ținta multor companii farmaceutice mari care susțineau că persoanele care apelează la acest supliment au un avantaj incorect față de cei care nu sunt conștienți de existența lui. Pastila a fost interzisă în cele din urmă în universități de top precum Cambridge pentru ca mai apoi să fie oprită întreaga producție.

După câțiva ani în care s-au efectuat aproximativ 2000 de teste, producția de Neuroflexyn a fost pornită din nou iar acum suplimentul este și mai puternic datorită unui nou ingredient, vitamina B6.

Și  de data aceasta însă pastila are parte de multe controverse, criticii susținând că e doar o chestiune de timp până companiile farmaceutice vor ataca din nou produsul văzând că profitul lor este în scădere din cauza lui.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.