Harrison Ford a ieșit din spital după 3 luni de la accidentul aviatic suferit

0
508

Indrăgostit de cer și aventură, atât în principalele sale roluri Han Solo sau Indiana Jones cât și în viața reală, Harrison Ford a suferit acum trei luni (pe 5 martie) un grav accident de avion, în urma căruia a scăpat cu viață ca prin minune.

Numai experiența deosebită a pilotului Harrison Ford a făcut diferența în timpul defecțiunii motorului avionului propriu, un Ryan Aeronautical ST3KR, reușind să-l poziționeze în timpul prăbușirii astfel încât să suporte pagube minime.

2

Chiar dacă avionul său fusese verificat la sânge, trebuie să menționăm faptul că acesta are data fabricației tocmai în 1942. Parcă urmând unul din scenariile filmelor sale, Harrison Ford a evitat prăbușirea în zona orașului Santa Monica, forțând aterizarea avionului său pe un teren de golf din apropiere.

In timp ce se întorcea acasă după o partidă de golf jucată chiar pe acest teren denumit Penmar, martorul ocular Jeff Kuprycz declara că a auzit cum avionul pilotat de Harrison Ford a început să ”tușească”, motorul său având întreruperi consistente.

Aflat chiar deasupra clădirilor din Santa Monica, avionul lui Harrison Ford a făcut un viraj brusc către terenul de golf unde, când era la o înălțime de aproximativ 200 de picioare (în jur de 60 de metri), motorul s-a oprit definitiv și avionul s-a prăbușit cu cabina în jos, impactul cu solul afectând numai cabina.

Deși s-a ales cu o tăietură a scalpului și cu un picior rupt, Harrison Ford a scăpat cu viață, el suferind în trecut alte două accidente aviatice minore. Ca și pilot, Ford a mai salvat viața unui alpinist rănit în anul 2000 în statul Wyoming, apoi în anul următor a reușit să găsească un băiețel rătăcit.

3

In vârstă de 72 de ani, bravul actor Harrison Ford a fost văzut recent mergând (șchiopătând puțin) pe străzile din Los Angeles dar arătând foarte bine după accidentul și cele trei luni de spitalizare suferite, urcându-se în propriul automobil Tesla și demarând.

https://www.youtube.com/watch?t=17&v=D_jURbhekcA

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.