Urmăreşte efectele incredibile ale jocului „Batman: Arkham Knight” utilizând Nvidia GameWorks

0
430

Ştim deja că jocul „Batman: Arkham Knight” va fi un titlu al Nvidia GameWorks, dar acum putem confirma că nu va utiliza controversatul efect vizual numit HairWorks al celor de la Nvidia.

Compania Nvidia a lansat un nou video în care arată „efectele incredibile” din jocul „Batman: Arkham Knight”, care vor fi posibile doar dacă deţii o placă Nvidia care suportă tehnologia GameWorks.

Librăria GameWorks Nvidia a ajutat multe jocuri să arate superb, dar în prezent a fost asociată cu multe jocuri care rulează teribil chiar şi pe cele mai noi sisteme. Să sperăm că noul joc din seria „Batman” nu va fi inclus în această listă.

Jocul „Batman: Arkham Knight” a arătat remarcabil din punct de vedere grafic în fiecare trăsătură a gameplay-ului pe care l-am văzut, dar GameWorks include un efect extra, similar fumului şi zăpăcelii care corespund scenelor de luptă şi a îmbunătăţirii efectului de ploaie torenţială. Şi acesta este doar începutul!

A fost dezvăluit faptul că jocul video „Batman: Arkham Knight” va avea dimensiunea de 45 de GB pe toate trei platformele. Cei care deţin o consolă Xbox One pot face acum o precomandă pentru o copie şi pot efectua o pre-descărcare a jocului înainte de lansarea oficială care va avea loc în data de 23 iunie pentru Playstation 4, Xbox One şi PC, după multiple întârzieri.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.