HP lansează laptopurile convertibile Envy x360, Pavilion și Pavilion x360

0
491

Dacă ești în căutarea unui laptop, HP tocmai a anunțat recent lansarea a trei noi modele. Acestea sunt Envy x360, Pavilion x360 și noua serie Pavilion. Ele sunt adresate în special cumpărătorilor care dispun de un buget redus. Dacă vrei să achiziționezi un computer puternic cu specificații impresionante, cel mai probabil aceste laptopuri nu reprezintă alegerea potrivită pentru tine.

Prețul lui Envy x360 începe de la 679 de dolari. Laptopul va avea o carcasă de aluminiu periat cu tastatură iluminată. Display-ul va fi de 15 inch și va afișa o rezoluție de 1366 x —768 pixeli. Sub carcasă găsim ascuns un procesor Intel Core i5 acompaniat de 4GB de RAM și un spațiu de stocare de 500GB. Cumpărătorii vor avea posibilitatea de a alege între diferite variante ale modelului, unele dispunând de un drive SSD sau chiar display full HD.

Pavilion x360 este ceva mai ieftin decât Envy x360 având un preț de 409 de dolari iar modelul de bază vine cu un display portabil de 11 inch. Înăuntrul laptopului se află un procesor Intel Pentium N3700, 4 GB de RAM și un HDD de 500GB. Ca și la modelul prezentat mai sus, cumpărătorii vor putea să-și configureze laptopul putând alege între un procesor Intel Core M sau Intel Core i5.

Noua serie de laptopuri Pavilion va dispune de o varietate de configurații, de la display de 14 inch până la display de 17 inch. Vor veni de asemenea cu procesoare Intel Core i3 sau AMD A10, în funcție de preferințele cumpărătorului care va avea la dispoziție și o varietate de culori diferite precum roșu, portocaliu sau violet.

HP a mai dezvăluit recent și colaborarea cu Bang & Olufsen, iar modelele Envy x360 și Pavilion x360 vor fi primele laptopuri HP care se vor bucura de avantajele acestui parteneriat. Laptopurile vor apărea pe piață în data de 21 mai cu excepția lui Envy x360 care va fi disponibil abia din 18 iunie.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.