Primele telefoane dotate cu Windows 10 vor avea camere foto de top

0
768

Pentru că Microsoft a preluat divizia mobilă de la Nokia anul trecut, acum se plănuieşte serios lansarea primelor telefoane mid-range şi high-end echipate cu Windows 10.

Microsoft se pregăteşte de lansarea a patru telefoane, dintre care două vor fi flagship-uri iar celelalte două vor fi din categoria mid-range. Toate vor fi dotate cu camere foto principale de 24 şi 25 de megapixeli. Se pare că cei de la Microsoft s-au gândit şi la adepţii selfie-urilor, dotând dispozitivele cu camere foto secundare de 5 megapixeli, ceea ce este mult mai mult decât suficient pentru a ne capta singuri în poze.

Ambele tipuri de telefoane vor fi dotate cu Windows 10 ca sistem de operare şi cu procesoare de 6 sau 8 nuclee.

Ecranele telefoanelor vor fi de 5 şi 5, 7 inci şi deocamdată nu se cunosc informaţii privind rezoluţiile lor.

De la apariţia pe piaţă a primelor telefoane Microsoft Lumia, nu s-a mai găsit un mid-range sau un flagship adevărat, dar este posibil ca în curând Microsoft să lanseze şi un phablet Microsoft Lumia printre cele două telefoane mid-range.

Telefoanele vor apărea pe piaţă abia în toamnă, urmând ca Microsoft să ne ofere mai multe informaţii despre ele în viitorul apropiat, probabil la conferinţa anuală Build 2015 care se va ţine în San Francisco de la data de 29 aprilie şi până pe 1 mai, unde se va vorbi în special despre noul sistem de operare Windows 10 care va fi lansat în cursul acestui an.

Microsoft Lumia 535 apărut anul trecut a fost primul terminal lansat sub brandul Microsoft, fiind un smartphone destinat în primul rând Rusiei, Chinei şi Indiei, urmând ca apoi sa fie pus şi la dispoziţia cetăţenilor altor ţări, inclusiv europene. Acesta a fost de asemenea dotat cu o cameră foto secundară de 5 megapixeli ideală pentru selfie-uri, iar preţul de început pentru achiziţionarea produsului a fost de 110 euro, cu toate taxele incluse. De procesare pentru acest smartphone este responsabil un quad core Snapdragon 200 de la Qualcomm tactat la 1,2 GHz cu 1GB de memorie RAM şi o memorie internă de 8GB.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.