WhatsApp Voice Calling disponibil acum și pentru iOS

0
468

WhatsApp tocmai și-a actualizat aplicația pentru iOS integrând mult așteptata funcție Voice Calling care era deja disponibilă pentru utilizatorii Android încă de acum o lună.

Pe lângă posibilitatea de a efectua apeluri audio, update-ul aplicației WhatsApp iOS (versiunea 2.12.1) mai include de asemenea o serie de noi opțiuni interesante precum o extensie de distribuție și un buton pentru accesarea rapidă a camerei video în chat.

WhatsApp Calling va începe să fie disponibil pentru utilizatorii de iPhone pe parcursul următoarelor săptămâni.

Un alt detaliu important al update-ului constă în adăugarea unei extensii iOS 8 care permite distribuirea de imagini, clipuri și linkuri contactelor din WhatsApp folosind oricare altă aplicație. Update-ul mai include și un buton quick camera care poate fi accesat din ecranul principal al chat-urilor făcând mai ușoară distribuirea înregistrărilor către contacte.  Alte funcții includ posibilitatea de a edita contactele, trimiterea mai multor clipuri în același timp și o opțiune de a fragmenta sau roti filmulețele înainte de a fi trimise.

CEO-ul și co-fondatorul WhatsApp, Jan Koum a declarat recent că aplicația a depășit 800 de milioane de membri activi. Un progres destul de impresionant având în vedere că în luna ianuarie aplicația avea 700 de milioane de utilizatori activi. În doar trei luni compania a reușit să atragă încă 100 de milioane de useri.

În timp ce această nouă funcție este acum disponibilă pentru device-urile Android și iOS, cei care folosesc platforma Windows Phone mai au încă de așteptat. La începutul acestei luni compania a anunțat totuși că se lucrează la o versiune Voice Calling și pentru Windows, aceasta urmând să fie lansată într-un viitor cât mai apropiat.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.