HTC One M10, noul flagship al companiei taiwaneze

0
616

Cu toţii am aşteptat un semn din partea celor de la HTC cu privire la viitorul terminal, respectiv HTC One M10. După mai bine de câteva luni de când a fost anunţat, se pare că în sfârşit putem vedea primele imagini cu noul telefon.

În pofida faptului că HTC One M10 nu a fost lansat oficial, reuşeşte să preia rolul noului flagship al companiei, venind cu o grămadă de îmbunătăţiri atât pe partea hardware cât şi pe cea a designului. Din păcate pentru producătorii de la HTC, dacă se aşteptau să ne facă o surpriză la lansare, imaginile cu noul device au ajuns cu mult mai devreme pe internet.

htc-10-news-leak-650-80

Evan Blass este titularul acestor imagini, iar în ciuda tuturor aşteptărilor fotografiile sunt luate pe baza unor surse sigure din cadrul HTC nefiind realizate prin intermediul programelor de modelare 3D. Pentru a vă convinge de autenticitatea fotografiilor, trebuie să ştiţi că Evan Blass a mai publicat în trecut imagini cu One M9, One A9 şi One X9, de asemenea înainte ca terminalele să ajungă pe rampa de lansare.

OneM9-HandsOn-05-650-80

Potrivit imaginilor, viitorul terminal HTC păstrează o oarecare formă a seriei One M, adăugând totodată şi elemente noi de design pentru al face unic. Am putea spune că terminalul seamănă mai mult cu One A9 sau One X9, în condiţiile în care dacă ar fi să le aşezăm unul lângă altul nu vom vedea prea multe diferenţe din punct de vedere al aspectului. HTC One M10 în comparaţie cu celelalte modele, dispune de un buton capacitiv sub display (cu senzor de amprentă) şi de o serie largă de îmbunătăţiri pe partea de design. Totodată, camera a rămas în continuare în relief, însă de data aceasta este ajutată de un flash dual-tone cât şi de focalizare laser.

Pe lângă toate acestea, terminalul beneficiază de noul port USB Type-C, care cu siguranţă va fi de ajutor în cazul transferului rapid de fișiere sau a conectării device-urilor de ultimă generaţie.

HTC_One_M9_review (22)-650-80

Deocamdată nu avem prea multe informaţii cu privire la terminal, însă potrivit zvonurilor este posibil să ajungă în magazine în cursul lunii aprilie sau mai.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.