HTC One mini 2 nu va beneficia de update pentru 5.0 Lollipop, ultima versiune de Android

0
506

HTC a confirmat că nu va oferi posibilitatea posesorilor de One mini 2 să updateze sistemul de operare al telefonului pentru a se bucura de 5.0 Lollipop, ultima versiunde de Android. HTC a răspuns pe Twiter solicitărilor venite din partea mai multor utilizatori în legătură cu această chestiune. Compania taiwaneză a testat se pare software-ul și a ajuns la concluzia că nu oferă o experiență prea bună pentru aceste device-uri.

Așa cum era de așteptat, majoritatea posesorilor de One mini 2 nu au primit vestea prea bine, iar explicația venită din partea companiei nu i-a mulțumit. Smartphone-ul este relativ nou, fiind lansat abia anul trecut, iar alte companii precum Motorola sau LG au dovedit că Lollipop funcționează fără probleme pe telefoane echipate cu procesor Snapdragon 400 și 1GB de RAM.

Mai mult de atât, Lollipop a fost conceput pentru a oferi o experiență cât mai plăcută atât pentru ultimele flagshipuri cât și pentru device-urile mai ieftine cu specificații mai slabe, iar în majoritatea cazurilor este mult mai rapid și stabil decât versiunea precedentă KitKat.

HTC Advantage

Ce face această decizie și mai dezamăgitoare este faptul că HTC a promis în februarie posesorilor seriei One că va oferi suport pentru ultimele update-uri Android pe durata a minim doi ani, ca parte a programului HTC Advantage.

Poate numărul imens de clenti nemulțumiți îi va convinge până la urmă pe cei de la HTC să se răzgândească, însă dacă acest lucru nu se va întâmpla, decizia cu siguranță îi va îndepărta pe fanii Android de orice device mid range pe care compania taiwaneza plănuiește să îl lanseze în viitor.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.