iOS 9 schimbă afişarea tastaturii standard

0
673

Celebra companie Apple, a pregătit pentru iOS 9 o mulţime de noutăţi care va aduce mai mulţi clienţi, aceştia aşteptând cu nerăbdare să descopere noile inovaţii din domeniu. Este o metodă de marketing agreată de firmă şi care a adus vânzări record la fiecare lansare a unui produs nou. Noul iOS 9 şi-a propus şi a realizat schimbarea modului standard de afişare al tastaturii virtuale iar acum, în momentul accesării căsuţei pentru introducerea textului, veţi vedea doar tastele mici, iar la apăsarea tastei Shift, se vor afişa doar tastele mari.

Compania Apple a dezvăluit că, acest nou mod de afişare al tastaturii a fost cerut de utilizatorii produselor sale, ştiindu-se foarte bine că, orice dorinţa a clienţilor s-a regăsit în noile modele scoase pe piaţă. Cu toate acestea, schimbarea nu este definitivă şi în viitorul apropiat aceasta va avea cu siguranţa si o altă funcţionalitate, totul depinzând de cererile milioanelor de utilizatori. Curiozitatea oricărui utilizator este satisfăcută de către cei de la Apple, deoarece iOS 9 are în dotare o multitudine de alte noutăţi. În primul rând sunt vizate aplicaţiile. Aici găsim noul sistem Proactive, noutăţi ce sunt destinate asistentului personal Siri, precum şi alte funcţii ca Rootless şi Trusted WiFi, facilitaţi de care utilizatorii se vor bucura cu siguranţa.

Celebrul Siri este primul asistent personal, unde găsim inovaţiile aduse de Apple, acesta fiind asistentul care acum este cu 40% mai eficace la oferirea de răspunsuri, dar şi cu maxim 44% mai rapid în privinţa timpului de răspuns. În fiecare săptămână, Siri serveşte peste 1 miliard de răspunsuri pentru utilizatori, oferind o rată de eroare de numai 5% la intrebările care îşi aşteaptă răspunsul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.