Noul iPhone 6S va fi super-rapid

0
588

iPhone 6S va fi lansat în cursul acestui an și va avea o mulțime de upgrade-uri sub carcasă. După cum lasă de înțeles noile informații ce vehiculă pe internet, va fi dotat cu un LTE-A Cat 6.

China Mobile tocmai a dezvăluit detalii noi, referitoare la rețeaua LTE Advanced și a menționat companiile care vor produce și integra dispozitivele Cat 6. Printre acestea se numără Samsung, LG, Motorola dar în mod surprinzător a fost adus în prim-plan și loggo-ul Apple –companie de pe a cărei linie de producție nu a ieșit până acum nici un LTE-A Cat 6.

Dacă cei de la China Mobile n-au încurcat lucrurile, asta ar însemna că Apple s-a decis să se se alăture în viitorul apropiat „mișcării” LTE-A.

Știrea a apărut fix la o săptămână după ce am avut ocazia să vedem un cip Qualcomm MSM9635M, care se presupune că ar fi integrat de asemenea, în componența smartphone-ului în scopul de a dubla viteza de internet.

iPhone S6 are nevoie de îmbunătățiri mai mult în interior decât la capitolul design. Le ținem pumnii strânși celor de la Apple, deși suntem siguri ca vor reuși să ofere viteze de internet chiar mai bune, în ciuda faptului că lucrează cu un număr limitat de rețele de telefonie mobilă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.