Walkera Runner 250, dronă de mare viteză cu noi tehnologii

0
714

Dacă până acum am tot prezentat drone simpliste, de data aceasta am să încerc să va introduc în lumea celor dedicate în special pasionaţilor de viteză. Walkera Runner 250, este una dintre puţinele drone de pe piaţă capabile să atingă viteze de până la 35-40 Km/h. Probabil vă întrebaţi la ce ar fi bună o astfel dronă? Ce beneficii aduce în plus pe lângă celelalte modele? Cu ce o avantajează faptul că se poate mişca mai repede? O dronă de acest gen ar putea fi folosită în mediul curselor cu maşini, maratoanelor şi a altor astfel de competiţii ce implică un dispozitiv capabil să urmărească subiectele pe distanţe cât mai lungi şi cu o viteză de mişcare cât mai mare, întocmai pentru a transmite imagini în timp real cu ceea ce se desfăşoară pe întreg traseul.

1

Drona Walker Runner 250 poate fi controlată de la 1 km distanţă, având un sistem total diferit faţă de cel cu care v-aţi obişnuit până acum. În comparaţie cu modelele aferente de pe piaţă, aceasta beneficiază de o pereche de ochelari creaţi special pentru ai ajuta pe oameni să vadă prin intermediul camerei aflate la bordul dronei, locul în care se află şi ceea ce filmează. Preţul este puţin cam piperat, însă trebuie să ţinem cont că vorbim totuşi despre un dispozitiv nou introdus pe piaţă, ce are integrate ultimele tehnologii.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $243.62.

https://youtu.be/-zg2BNKUlvI

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.