Zmodo 720p, monitorizează-ţi bebeluşul cu ajutorul unei camere de securitate

2
653

Baby Camera, aşa cum a fost denumită întreaga gamă de astfel de produse ce au rolul de a ajuta la monitorizarea mediului în care îşi desfăşoară activitatea bebeluşul, încep să devină din ce în ce mai căutate, producătorii începând să creeze module cât mai serioase, chiar şi în HD. Zmodo 720P este o cameră de bună calitate cum rar mai întâlneşti prin magazinele de specialitate, însă cel mai important aspect al acesteia este constituit de preţul extrem de mic.

SKU218596(25)

Camera se poate conecta prin intermediul reţelei WiFi din casă, oferindu-ţi totodată o adresa ip cu port special de pe care să poţi accesa cu uşurinţă dispozitivul şi să monitorizezi cu grijă fiecare activitate pe care o desfăşoară bebeluşul tău. Poate fi accesată atât de pe laptop/desktop cât şi de pe telefon, astfel încât să îţi permită un preview continuu a ceea ce captează senzorul. Aceasta beneficiază de NightVision capabil să ofere o perspectivă vizuală de bună calitate chiar şi atunci când nu există nici-o sursă de lumină în cameră cât şi de un microfon, ce poate să transmită în timp real sunetul, astfel încât să fii avertizat/ă atunci când s-a trezit copilul sau îi s-a întâmplat ceva. Device-ul fiind la bază o cameră de supraveghere, poate fi folosit în mai multe medii, inclusiv de a monitoriza casa atunci când nu sunteţi acasă.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii va invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $49.99.

DigiPedia

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.