James Bond va conduce un Aston Martin în Spectre

0
475

Aşa cum legendarul James Bond are permis de ucidere, la fel de adevărat e şi faptul că acesta are permis de a conduce supermaşini.

Noua maşină Aston Martin DB10 a fost creată special pentru noul film al agentului 007, intitulat Spectre. Cei mai mulţi fani ai lui James Bond ar spune că nimănui nu-i poate sta mai bine la volanul unei asemenea maşini faţă de cum îi stă lui agentului secret.

În noul film au fost folosite 8 maşini Aston Martin, printre care şi o maşină-erou care impresionează prin eleganţa designului. Celelalte maşini sunt dotate cu diverse îmbunătăţiri menite să le ajute în diverse cascadorii care sfidează gravitaţia.

O altă supermaşină care îi va crea concurenţă lui Aston Martin DB10 este Jaguar ZX75, aceasta din urmă fiind condusă de scutierul Mr. Hinx, personaj interpretat de Dave Bautista.

În clipul de mai jos se poate vedea cum cele două maşini se întrec reciproc pe străzile din Roma:

James Bond, cu numele de cod 007, este un personaj din romanele lui Ian Fleming și seria filmelor James Bond, fiind un agent secret al Serviciilor Secrete Britanice. Rolul său a fost jucat de mai mulți actori, printre care Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig.

Ian Lancaster Fleming (n. 28 mai 1908 – d. 28 august 1964) a fost un scriitor și jurnalist britanic care a prezentat aventurile lui James Bond în 12 romane și 9 nuvele.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.