Kring Ergo, scaun de birou ergonomic de foarte bună calitate

0
1146

Făcut doar din piele ecologică şi metal de foarte bună calitate, scaunul ergonomic Kring Ergo este alegerea potrivită pentru spaţiul tău de lucru la birou. Acesta dispune de sisteme reglabile ce vă pot ajuta să aveţi o poziţie cât mai corectă atunci când staţi în faţa calculatorului, mai exact tetiera, suportul lombar, rolele şi înălţimea sunt ajustabile.Poate că îţi pui întrebarea de ce ai da atâţia bani pe un scaun de birou când poţi opta pentru o variantă mult mai ieftină care ţi-ar putea oferi şansa de a economisi mai mult pentru bugetul familiei.

res_71363ebe02247530b678341ce5267b9f_full

Un astfel de scaun nu numai că este conceput din materiale de bună calitate, însă confortul şi siguranţa unei coloane vertebrale sănătoase o să te facă să renunţi la ideea ce ai investit o grămadă de bani şi că ai făcut alegerea potrivită. Scaunul de birou Kring Ergo suportă o greutate maximă de 120 de kilograme, are o lăţime de 61 de centimetri şi o lungime de 62 de centimetri. Înălţimea acestuia variază în funcţie de cum este ajustat, el putând să atingă între 1140 şi 1200 de centimetri.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii v ă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe eMAG la preţul de 519,99 Lei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.