Lenovo va lansa primul său telefon Windows

0
749

Telefonul va fi lansat în China la jumătatea anului însă nu se știe dacă va fi disponibil și în alte țări. Potrivit Microsoft, Lenovo și-a anunțat angajamentul în a crea telefoane pentru Windows, un sistem de operare care se află pe un neimpresionant loc trei În topul sistemelor de operare mobile, mult în spatele lui Android și iOS.

Windows Phone ocupa anul trecut 2.7 unități din procentul vânzărilor pe piata smartphone-urilor, cu 5 procente mai puțin decât în 2013. Microsoft se pregătește să lanseze curând Windows 10 pentru toate device-urile, de la telefoane la tablete și PC-uri, cu această ocazie ei vor să își extindă prezența pe piața telefoanelor mobile, în special în China, țară care se află pe locul întâi ca număr de utilizatori smartphone.

Lenovo Windows

Un parteneriat cu Lenovo ar ajuta mult la popularizarea Windows Phone în China, acolo unde ocupă doar 1 la sută din piață. Nu ar fi singurul parteneriat de acest fel, Microsoft fiind de asemenea în discuții cu Xiaomi.

Lenovo a mai încercat în trecut să lanseze telefoane pentru Windows, iar la un moment dat au fost enumerați de către Microsoft ca fiind parteneri Windows 8.1. În final însă, nici un device nu a văzut lumina zilei. Compania nu a dezvăluit încă dacă va folosi Windows Phone în afara granițelor țării.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.