Magic Leap, secvențe din viitor!

0
709

Investiția celor de la Google se pare că dă roade, astfel cei de la Magic Leap ne redau o scurtă demonstrație a posibilului viitor. Scenele par rupte din filme science fiction, însă oricât de greu de crezut ar fii, cei de la Magic Leap garantează că în aproximativ doi ani (și cu o investiție de jumătate de miliard de dolari), aceste scene vor deveni realitate.

Mai jos aveți video-ul demonstrativ despre care am vorbit:

Asftel, acest prototip îți permite să accesezi site-uri direct din „aer”, fiind foarte interactiv, și extrem de ușor de folosit. Pe lângă asta, tot aceștia ne promit și un joc „first person shooter” în care tu vei fi în centrul atenției, și te vei putea folosi de orice obiect din jurul tău în luptă pentru supraviețuire.

Conceptele prezentate de aceștia sunt destul de interesante, cu toate că nu pot spune că ideile sunt neapărat originale. Cât privește întrebarea: vor reuși aceștia să transpună această idee în realitate? Sincer să fiu, nu cred că vor putea crea exact ce și-au propus, însă (cu multe investiții bineînțeles) cel puțin parțial vor reuși să pună ceva pe picioare.

Nu rămâne decât să le urăm succes celor de la Magic Leap, și să sperăm că în anul 2017 vom putea juca mult așteptatul joc, și ne vom folosi obsesiv de noile lor aplicații revoluționare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.