LG G4 va face fotografii aproape perfecte chiar și în condiții de lumină slabă

0
637

Există o grămadă de zvonuri legate de camera lui G4, mult așteptatul smartphone de la LG, majoritatea dintre ele indicând că aceasta va fi revoluționară și va impresiona. Abia acum însă avem ocazia să aflăm mai multe detalii despre tehnologia care stă în spatele ei și dacă întradevăr aceasta va fi cu mult îmbunătățită față de camera modelului precedent LG G3. În principal, marea diferență constă în lentila formată din 6 straturi.

Conform unor informații dezvăluite de cei de la BusinessKorea, LG G4 va fi capabil să captureze cu până la 80% mai multă lumină decât G3 datorită unei structuri ale lentilei care este dublă că mărime față de cea găsită în flagshipul precedent al celor de la LG.

Pe lângă asta, camera (proiectată în totalitate de LG Innotek) va dispune de o funcție six-element care oferă o precizie superioară cu diametru mare al cadrelor.

Potrivit unui raport al celor de la LG Innotek, camera beneficiază de un filtru de sticlă ultra-subțire de 0.1 mm menit să prevină pătrunderea emisiilor de raze infraroșii prin lentile. Acest filtru va ajuta de asemenea la realizarea unor poze cât mai realiste.

Camera lui LG G4 va fi de 16 megapixeli cu o apertură f/1.8, drept urmare va fi excelentă pentru a face poze de calitate bună în condiții de lumină slabă sau întuneric.

https://www.youtube.com/watch?v=yZdWPqpVbEk

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.