LG G4 va fi lansat la nivel mondial în această săptămână

0
465

LG a anunțat că cel mai recent smartphone oferit de catre ei, LG G4, va fi transportat maritim catre diferite țări de pe glob în această săptămână. Primul oras in care va ajunge telefonul va fi Hong Kong, urmat de urmatoarele tari: Turcia, Rusia și Singapore.

Pe parcursul lunii viitoare , LG G4 va deveni disponibil in alte regiuni, inclusiv Europa, America de Nord, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa de Sud și America Centrală. Nu s-a facut nici o precizare in ceea ce priveste aterizarea smartphone-ului pe malul Statelor Unite, deși toți intermediarii au anuntat ca vor transporta gadgetul si in aceasta zona.

LG nu a menționat cât de mult va costa G4 atunci când va fi pus sub vânzare, desi au aparut fel si fel de specificatii cum ca pretul va varia intre piete. Judecând după prețurile concurenților săi, cum ar fi Samsung Galaxy S6 și HTC One M9, acesta va costa, probabil, în jur de 700 $.

LG G4 va veni cu un „ecran cuantic” de 5.5-inch, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 SoC si 16-megapixeli la camera din spate cu f / 1.8 obiectiv. LG a inclus, de asemenea, caracteristici mai bune decat al modelului Galaxy S6, cum ar fi o baterie detașabilă și un slot pentru card microSD.

Există, de asemenea, opțiunea de a cumpăra G4 cu o piele cusuta  pe spate, care oferă smartphone-ului un aspect unic, mai ales atunci când sunt analizate butoanele pe panoul din spate. Pentru cei care doresc mai degrabă un panou mai tradițional, LG oferă unul din plastic.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.