LG G4c ar putea fi versiunea compactă a lui LG G4

0
595

LG G4 tocmai a fost anunțat acum câteva zile, însă dacă e să ne luăm după zvonuri, compania coreeană se pregătește să lanseze și o versiune compactă a smartphone-ului denumită LG G4c. Aceste zvonuri nu sunt în totalitate nefondate, mai ales dacă ne uităm la tendința din ultima vreme a companiilor de a lansa versiuni mai mici ale flagship-urilor principale.

Așa că ne putem aștepta să vedem în curând pe piață o versiune compactă a lui G4. Speculațiile au  început după ce un retailer online olandez a listat pe site un device numit LG G4c având seria LG-H525N. Retailer-ul a mai afișat de asemenea și o presupusă dată de lansare, și anume 12 mai. La prima vedere această lansare pare puțin prea timpurie având în vedere că LG nici măcar nu a anunțat device-ul încă.

Site-ul olandez

Din nefericire nu se cunosc prea multe detalii despre acest presupus LG G4c. Dacă aruncăm însă o privire la lansările de versiuni compacte din trecut ale flagshipurilor celor de la Samsung sau LG, putem specula că LG G4c nu va dispune de de specificații la fel de impresionante ca și versiunea mare a smartphone-ului. Versiunile mici pot fi considerate telefoane decente, însă dacă vrei un telefon puternic high-end, cea mai bună soluție rămâne flagship-ul principal.

Dacă mărimea nu e un factor important pentru tine și nu dispui de un buget uriaș, atunci LG G4c poate fi exact ce cauți. Retailer-ul olandez a afișat pe site un preț de 330 de dolari (1,300 RON) pentru acest smartphone.

Îți recomand totuși să nu îți faci prea multe planuri dacă care ești fan LG și dorești achiziționarea unui nou telefon compact. Cum am spus și mai sus, deocamdată nu se cunosc prea multe detalii tehnice despre acest device, de asemenea faptul că cei de la LG nu l-au prezentat încă ridică multe semne de întrebare. Mai multe noutăți vor apărea cu siguranță în zilele următoare.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.