Vezi ce specificații are ZTE Nubia Z9 – un telefon mai puternic probabil decât PC-ul tău

0
524

Smartphone-ul ZTE Nubia Z9 nu a fost încă anunțat, însă se presupune că va fi lansat în data de 6 mai. Câteva detalii despre telefon au fost leak-uite deja, iar datorită lor știm că acesta va avea ecran bezel free și, ceea ce compania denumește ca Fringe Interactive Technology (FIT), o funcție prin care utilizatorii vor putea seta volumul și luminozitatea prin glisarea marginilor carcasei.

ZTE Nubia Z9 a fost certificat ieri în China de către TENAA, versiunea chineză a FCC  (U.S. Federal Communications Commission). De regulă informațiile prezentate de această agenție sunt precise, însă specificațiile care au fost atribuite acestui smartphone i-au determinat pe mulți să creadă că este o glumă. Dacă aceste detalii sunt totuși reale, Nubia Z9 va fi cu siguranță cel mai puternic telefon construit până în prezent.

ZTE (2)

Având o greutate de 180 de grame și o grosime de 8.9mm, Nubia Z9 va fi mai gros și mai greu decât ultimele flagship-uri lansate de companiile concurente gen Huawei sau Xiaomi. Potrivit TENAA, telefonul va avea un display de 5.15 inch cu o rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli). De asemenea se speculează că acesta va dispune de un procesor octa core cu o frecvență de 3.5 GHz și 8 GB de RAM. La prima vedere acestea par a fi greșeli de tipărire, iar telefonul va avea probabil o frecvență de doar 2.5 GHz cu 3 sau 4 GB de RAM. Deocamdată aceste informații nu au fost confirmate dar nici infirmate de către cei de la ZTE, deci va trebui să așteptăm că să aflăm.

Camera principală a telefonului va avea 16MP iar cea frontală 8MP. În interior acesta ascunde o baterie puternică de 3000mAh. Nubia Z9 va veni echipat din fabrică cu Android 5.0, standby dual SIM și va beneficia de suport pentru GSM, CDMA, TD-SCDMA, TD-LTE, LTE FDD și WCDMA.

Nu se știe ce preț va avea acest flagship însă cu siguranță vom afla mai multe detalii în următoarele zile.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.