Trei lucruri pe care le poti face cu un iPhone

0
732

Dacă ești un client dedicat companiei Apple, sunt șanse destul de mari să cunoști fiecare dispozitiv că pe propriul buzunar. Cu toatea acestea, este posibil să îți fi scăpat câteva mici trucuri pe care le poate face gadgetul. Apple a fost intodeauna cea mai buna companie atat din punct de vedere a terminalelor mobile cat si a celorlalte dispozitive.

 1. Poți bloca numere și pune conversații pe silențios

Nu este nimic mai enervant pe lume aceasta decât grupurile de mesaje în care membrii grupurilor vorbesc despre nimic, iar tu ești doar un martor pasiv a acestor conversații.

Pentru a scăpa de această „tortură” pur și simplu deschide conversațiile și apasă butonul de detaliii din partea superioară dreaptă. Apoi, apasă i-ul de lângă numărul de telefon și alege opțiunea “Block this Caller”.

Dacă vrei să primești mesaje în continuare, dar nu vrei să îți vibreze telefonul tot timpul apasムacelași buton de detalii din partea superioară dreaptムa chatului și mută slide-ul din dreptul lui Do Not Disturb la dreaptă.

2. Poți obține o listムcu toate locurile în care ai fost

IPhone-ul ține o evidența cu toate locurile în care ai fost, dacă nu dezactivezi această opțiune.

Pentru a vedea locurile pe care le vizitezi cel mai des trebuie doar să intri în Settings> Privacy> Location Services> System Services> Frequent Locations.

3. Poți folosi un buton fizic pentru a face fotografii

Nu este ceva nou pentru majoritatea consumatorilor de iPhone, dar s-ar putea ca unora să le fi scăpat acesta truc. Pentru a face o poză trebuie doar să apeși pe butonul de volum.

Dezvoltatorii au încercat pe cât posibil să modifice și să facă experiența folosirii sistemului lor de operare cât mai simplă, cât mai familiară pentru utilizatori. Ca o concluzie a celor relatate mai sus, dezvoltarea unor astfel de device-uri eficientizează lucrul pe un astfel de dispozitiv, îl face să fie mult mai flexibil în utilizare.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.